3.9.2009

Mustaa ja harmaata...

Nyt on taas alkanut se joka syksyinen tyhjennys ja mylläys kotona.Niin varmasti kuin syksy aina kesän jälkeen tulee, yhtä varmasti alkaa tämä raivoisa sisustamis vimma :).Kesä kun menikin vain lekotellessa ja matkustellessa niin onpa taas kiva huomata,että kodin laittaminen kiinnostaa...

Pian Sisustajan taivaassa kävin eilen ja kaikkea ihanaa, tottakai, piti sieltä kotiin kantaa!Pimeneviin iltoihin vähän valoa kynttilöiden,kynttilänjalkojen,lyhtyjen ja valaisimien muodossa.Väritys on selvästi nyt tummenpaa ,mustaa ja harmaata.
Madonnakin muutti meille,pienempi tilauksessa, sellainen joka mahtuu lasikuvun alle...

Söpöset vaaleanpunaraidalliset rimpsu tuolipäällisetkin oli pakko ostaa saliin(eihän niitä olekaan kuin valkoiset, harmaaraidalliset,vanharoosaraidalliset,beigeraidalliset,pellavan väriset kun vielä jostain löytäis;)...)Noh onpahan mistä vaihdella=).Tietenkin kun jotakin uutta ostaa on jostakin luovuttava,joten tässäpä pieni mainos:

KIRPPIS, LOPPIS ja sisustus & kukkamyyjäiset sunnuntaina 20.9. klo 11-17 Sisustajantaivas-puodissa!

Keväällä Pialla oli samanlainen tapahtuma ja oli tosi kivaa,joten tietenkin lupauduin myös nyt mukaan:)!!!Pakun laitan taas niin täyteen myytävää kuin vain mahtuu.Lamppuja,varjostimia, kruunuja ,sisustus sälää,peilejä,huonekaluja!Yritän kuvata myös huonekaluja joita sinne otan mukaan.Tarjolla olisi esim. pohjanmaalaisen puusepän veistämä talonpoikaisrokokoo sänky yöpöytäkaappeineen(140cm lev,perinnemaali vaaleankeltainen)1920-30 luvulta.Ihanat,mutta meille nyt tarpeettomat...Jos kiinnostaa,ota yhteyttä.Edelleen myös tarjolla se tyttöjen vaaleanpunainen puinen sänky.
TERVETULOA ostoksille ja kaiken ihanan pariin taikkapa vain tapaamaan mukavia sisustus siskoja=)!Laitan lisä infoa myöhemmin ja Sisustajan taivaan sivuilta myös saa tarkempaa tietoa päivästä...
Tässä muutama kuva osasta mitä tarjolla on:


Kammarin seinälle sohvan päälle laitoin uuden hyllyni.Sain sen kaveriltani ja oli kamala mäntyinen,mutta nyt näyttääkin jo paaaljon paremmalta,eikös:)?...
Ihanaa torstaita kaikille ja kiitokset taas kommenteistanne:)!!
Terkuin,Riikka

4 kommenttia:

Kesäkukka kirjoitti...

Hylly näyttää oikein passelilta noin valkeana :)

Anis kirjoitti...

Hei vain. Ihanalta kuulostaa kirppisaikeet, harmi, että paikka on niin kaukana:/. Onneksi nettipuoti toimii. Tuo hylly on kyllä kaunis.

Anonyymi kirjoitti...

Paljon on vaaleita ihanuuksia. Harmi on yövuorot kirpputorin aikaan. Tuon sarjapöydän haluaisin.....myytkö vasta kirpparilla vai netissä?
-arja-

taburetti kirjoitti...

Sinähän olet siellä niin pirteänä ...
kunhan asuisin vähän lähempänä niin hyppäisin autoon ja tulisin kirppari päivälle.
Mukavaa alkavaa uutta viikkoa!!
Jaana