12.9.2009

Raivaus jatkuu KIRPPUTORIA varten...

....kovalla innolla!

Mitä enemmän karsin "rompetta" sen enemmän tekee mieli karsia lisää.Pitkän romanttisen runsauden jälkeen haluan nyt selkeämpää ja yksinkertaisempaa.
Isoista huonekaluista en millään raskisi mitään laittaa myyntiin,mutta pakko kai olisi,kun tuntuu ettei mahdu edes liikkumaan kunnolla:)...
Pienempiä ainakin lähtee satavarmasti ja "pikkutavarakasa" kasvaa kasvamistaan!Onneksi SisustajanTaivaan myyjäiset ovat jo ensiviikon sunnuntaina!

Tämäkin ihanan muotoinen ikkunanpoka ja sen takana olevan vanha pyöreä peili tulee myyntiin:
ja paljon sisustuslehtiä sekä kirjoja mm. At home whit WHITE, ranskalaisia tunnelmia, sisusta ranskalaiseen tapaan, shabby chic, ym ihanaa...

"pikkutavarakasa" on lisääntynyt muutamalla peilillä,naulakolla ym muulla ihanalla ja erittäin "tarpeellisella"tavaralla=)


Mukavaa lauantai-iltaa kaikille ja toivottavasti nähdään teistä monen kanssa silloin viikon päästä,olisi niin kiva tavata livenäkin:),
terkuin Riikka

5 kommenttia:

Lisay kirjoitti...

Voi,nuo sisustuskirjat ostaisin kaikki,mutta taidan olla liian kaukana ensi sunnuntaina...
Eikos ole kiva tehda inventaariota ja tehda tilaa uusille hankinnoille!!!

n o r d i n g å r d e n kirjoitti...

Hallå där, oj jag har en del bilder fr ditt vackra hem att ta igen ser jag!!!!

mari, spt, jag har bytt bloggadress!!!

Fd Guldkant på Livet

Sirkka kirjoitti...

Kiitos Riikka , pistäytymisestäsi..minä en myöskään ole pahemmin vierailulla poikennut...kaikki ylimenevä aikani, kun menee Rosaan..ei jättäisi minua hetkeksikään silmistään...käydään kusi kertaa päivässä ulkona, ellei enemmänkin, takiaisten nypimistä turkista, pesemistä...kynsien leikkuuta, niitä kun ei millän suostuisi antamaan..enää, vaikka en ole hermoon leikannutkaan...tykkää olla autossa, onneksi..päästään vähän kauemmaksikin, joten vaihtelua.
ym ym...

Voi tulisin mielelläni, mutta nyt ei päästä....olisi ihana nähdä!!

Sinulla on kyllä kaunista tavaraa ja voisit perustaa sisustuskaupan...
niin kaunista aina kaikki!

Anonyymi kirjoitti...

Kunpa pääsisisin... nuo kirjat kiinnostaisi.
Sinulla on ihana blogi!
Kaikkea hyvää,
BG

Anonyymi kirjoitti...

Voisin tuon ikkunapokan ostaa sinulta ihan näin satunnaisene blogin lukijanasi. Se on meinaan sellainen jota olen etsinyt ja pitkään. Valitettavasti kun asun aivan toisella puolella suomea en pääse paikan päälle. Mutta postilla varmaan tulisi tai matkahuollossa.

laitan tähän s-postisoitteeni meilaa onnistuuko roosa03.lehto@luukku.com

Terveisin

S-O Lehto